Αποστολές/Παραλαβές Προϊόντων

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του airsamoilis.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας.

Διαθέσιμο

Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Το λεκτικό «Άμεση παραλαβή» αφορά προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να τα επισκεφτεί για να το παραλάβει «άμεσα».
Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει την αποστολή κάποιου προϊόντος σε απόθεμα, το κατάστημα οφείλει να παραδώσει το προϊόν σε 1-3 ημέρες.

Κατόπιν Παραγγελίας

Κατόπιν Παραγγελίας : Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα στο κατάστημα και παραδίδονται ή παραλαμβάνονται μόνο κατόπιν παραγγελίας όταν θα είναι διαθέσιμα.

Eξαντλήθηκε

Αφορά προϊόντα τα οποία έχουν εξαντληθεί από τις αποθήκες μας ή και του προμηθευτή και δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Παραλαβή απο το κατάστημα:

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Κατάστημα οι ώρες και μέρες παραλαβής είναι:

Ημέρα        Ώρες Παραλαβής
Δευτέρα-Παρασκευή    10:00 / 8:30
Σάββατο    10:00 / 15:00

Πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας από την Έδρα της Εταιρείας, παρακαλούμε ενημερώστε το αρμόδιο τμήμα αποθήκης στο 2107475000.

Αποστολή στον χώρο σας:

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Οι παραδόσεις εντός Δήμου Αθηνών, πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργίας της Εταιρείας με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο εντελώς Δωρεάν.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Οι παραγγελίες/παραδόσεις εκτός Δήμου Αθηνών πραγματοποιούνται μέσω πρακτορείων μεταφορών και τα μεταφορικά τα πληρώνεται κατα την παραλαβή.

Παραδόσεις Επαρχία – Νησιά

Οι παραγγελίες/παραδόσεις για Επαρχία – Νησιά πραγματοποιούνται μέσω πρακτορείων μεταφορών και τα μεταφορικά τα πληρώνεται κατά την παραλαβή, σε περίπτωση πληρωμής των μεταφορικών εξαρχής το κόστος αφορά εντός περιοχής-παραλαβής από το πρακτορείο.