Καλώς Ήρθατε Στην AirΣΑΜΟΪΛΗΣ!

Η ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ ιδρύθηκε το 1985 και είναι μια εξειδικευμένη εταιρία κλιματισμού, με σταθερή ανάπτυξη, που προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει έμπειρες συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης, θέρμανσης ,εξαερισμού και καθαρισμού αέρα, για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Κλιματιστικά

Στο κατάστημα μας θα βρείτε κλιματιστικά από επιλεγμένες μάρκες κλιματισμού, οι οποίες έχουν δείξει ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη αλλά και στην υποστήριξη μετά την αγορά. Κάποιες από αυτές είναι η Mitsubishi Electric , η Mitsubishi Heavy Industries και η Inventor .
Όλα τα Κλιματιστικά

Αφυγραντήρες

Η αφυγραντήρες παρέχουν την λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα υγρασίας στο χώρο σας. Οι έξυπνοι αφυγραντήρες μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες χαρίζοντας ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από υγρασία. Επωφεληθείτε από την ικανότητα ελέγχου μεσώ Wifi σε κάποια μοντέλα.
Όλοι οι Αφυγραντήρες

Ηλιακά Συστήματα

Η Ηλιακή Θερμική ενέργεια είναι η πιο σημαντική και η πιο διαδεδομένη μορφή εναλλακτικής ενέργειας. Η τεχνολογία χρησιμοποίησης ηλιακής ενέργειας για τη θέρμανση του νερού, σε υψηλές θερμοκρασίες είναι ευρέως διαδεδομένη σήμερα σε σπίτια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα κτίρια. Η συμβολή των ηλιακών θερμοσιφώνων στην εξοικονόμηση ενέργειας είναι πάρα πολύ σημαντική.
Όλα τα Ηλιακά

Κλιματισμός , Κλιματιστικά , Ηλιακά , Αφυγραντήρες , Συστήματα Θέρμανσης , Κλιματισμός Mitsubishi Electric , Κλιματισμός Mitsubishi Heavy , Inventor.